AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek ve pasta görmek

Kahve falında kek ve pasta görmek

Kahve falında kek ve pasta görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kek ve pasta gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Kahve falında kek pasta görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.

Kahve falında pasta börek kek görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta keki görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında pasta kek yapmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kek ve pasta görmek dertleri biteceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Kahve falında pasta ve kek görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında börek kek görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu kek yemek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir