AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli kek görmek

Kahve falında çilekli kek görmek

Kahve falında çilekli kek görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çilekli kek gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Kahve falında çilekli kek görmek işsiz ise işe gireceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kek yapıldığını görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında vişneli kek görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında misafire kek yapmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında limonlu kek yemek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Kahve falında pasta kek yapmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bayat kek görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kek yaptığını görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir