AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek satın almak

Kahve falında kek satın almak

Kahve falında kek satın almak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, sorunlarını çözebileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kavgaların büyüyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, doğru kararların alınacağına inanılır.

Kahve falında kek satın almak gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Kahve falında kek satın almak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kremalı kek görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak kek görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulur.

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet eder.

Kahve falında çok kabarmış kek görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kekler börekler görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında kek tarifi almak alın terinin karşılığını alacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kek dağıtmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir