AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek dağıtmak

Kahve falında kek dağıtmak

Kahve falında kek dağıtmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kendisine ev alacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kek dağıtmak gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Kahve falında kek dağıtmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kek ve pasta görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işarettir.

Kahve falında kek hamur görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limonlu kek görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, güzel bir iş fırsatına işarettir.

Kahve falında paket kek görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kek görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kek hamuru yaptığını görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir