AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kek yediğini görmek

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, küs kimselerin barışacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak kek yediğini gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak kek görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak kek yemek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalettir.

Kahve falında kakaolu kek yediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, onu dinleyeceğine yorulur.

Kahve falında kek yediğini görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına tabir olunur.

Kahve falında fırında kek pişirmek büyük bir özgüven kazanacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu kek yemek doğru kararların alınacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir