AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek hamur görmek

Kahve falında kek hamur görmek

Kahve falında kek hamur görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kek hamur gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında kek hamuru yaptığını görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında kek hamuru görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kek hamur yapmak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kek hamur görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında bademli kek görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında fındıklı kek görmek sıkıntı yaşanacağına, huzurlu, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında birinin kek yaptığını görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir