AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur hazırlamak

Kahve falında hamur hazırlamak

Kahve falında hamur hazırlamak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulur.

Kahve falında hamur hazırlamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Kahve falında hamur hazırlamak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında saç boyası hazırlamak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının valizini hazırlamak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine tabir olunur.

Kahve falında davetiye hazırlamak sorunların ve dertlerin biteceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet eder.

Kahve falında köfte hazırlamak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalettir.

Kahve falında ölü yemeği hazırlamak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine yemek hazırlamak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık hazırlamak tebrik edileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir