AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise hazırlamak

Kahve falında elbise hazırlamak

Kahve falında elbise hazırlamak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise hazırlamak gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında elbise hazırlamak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, onlardan medet umacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve hazırlamak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akvaryum hazırlamak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kahvaltı hazırladığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına inanılır.

Kahve falında valiz hazırladığını görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına yorulur.

Kahve falında ekmek arası hazırlamak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine yorulur.

Kahve falında cenaze yemeği hazırlamak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında çanta hazırlamak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir