AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının hasta olduğunu görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, güzel bir hayatı olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bi arkadaşını görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını hasta görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir