AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak

Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak

Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hayırlı adımlar atacağına, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işarettir.

Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak işlerinin tutacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi kurtarmaya çalışmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında şeytan öldürmeye çalışmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalettir.

Kahve falında adam öldürmeye çalışmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir