AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak

Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak

Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kem gözlere gelineceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Çarpıcı yardım veya jestler söz konusu olursa kabul etmemek için bahane aramamalısınız.

Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi kurtarmaya çalışmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, şansının da açık olacağına işarettir.

Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytan öldürmeye çalışmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öldürülmeye çalışmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir