AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam öldürmeye çalışmak

Kahve falında adam öldürmeye çalışmak

Kahve falında adam öldürmeye çalışmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında adam öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilgili endişelerinizi belli etmeniz ilginç iş birliklerine neden olabilir.

Kahve falında adam öldürmeye çalışmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini öldürmeye çalışmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında öldürülmeye çalışmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında böcek öldürmeye çalışmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına işarettir.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında arıyı öldürmeye çalışmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir