AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak

Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak

Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında kediyi kurtarmaya çalışmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtarmaya çalışmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanları kurtarmaya çalışmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kazancının azalacağına işarettir.

Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak bol muhabbette olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında şeytandan kurtulmaya çalışmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurdan kurtulmaya çalışmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir