AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi iyileştirmek

Kahve falında kediyi iyileştirmek

Kahve falında kediyi iyileştirmek karlı işler yapacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, tatsızlık olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi iyileştirmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, çözüm önerilerinizi paylaşmalı veya sunabileceklerinizi ortaya koymalısınız.

Kahve falında kediyi iyileştirmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi iyileştirmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iyi biriyle evlenmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, işlerinde berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında iyi bir şey görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü çok iyi görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden iyilik görmek güzel günler için yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir