AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden iyilik görmek

Kahve falında birinden iyilik görmek

Kahve falında birinden iyilik görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden iyilik gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında patronu iyi görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında iyi bir arabaya binmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatalak birinin iyileştiğini görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek iyileştirmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet eder.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir