AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü çok iyi görmek

Kahve falında ölüyü çok iyi görmek

Kahve falında ölüyü çok iyi görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü çok iyi gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Kahve falında ölüyü iyi görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin iyileştiğini görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, yeni bir semte taşınılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini iyi görmek karlı işler yapacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü çok iyi görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün iyi olduğunu görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, içinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü iyileştirmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastayı iyileştirmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir