AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi biriyle evlenmek

Kahve falında iyi biriyle evlenmek

Kahve falında iyi biriyle evlenmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, işlerin günden güne açılacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında iyi biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızı veya yaratıcılığınızı kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında iyi biriyle evlenmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayken iyileştiğini görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iyi saatte olsunlar görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hiç istemediği işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında iyileşen yara görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda iyi haber almak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında iyi yüzmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini iyi görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanser olup iyileştiğini görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir