AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi camdan atmak

Kahve falında kediyi camdan atmak

Kahve falında kediyi camdan atmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi camdan atmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle yani ikametgahınızla ilgili bazı zorluklar, rahatsızlıklar görülebilir.

Kahve falında camdan kedi atmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında kedi camdan atmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi camdan atmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Kahve falında bebeği camdan atmak rahat yüzü göreceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cama taş atmak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini camdan atmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, büyük maddi kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan atmak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan bardak atmak uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir