AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak nefsine yenileceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işarettir.

Kahve falında boğulan hayvanı kurtarmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğulmuş birini kurtarmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sayılacağına ve sevileceğine delalettir.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir