AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulmuş birini kurtarmak

Kahve falında boğulmuş birini kurtarmak

Kahve falında boğulmuş birini kurtarmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında boğulmuş birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Kahve falında boğulurken birini kurtarmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında insanları boğulmaktan kurtarmak evi yoksa ev alacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında suda boğulanı kurtarmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boğulmaktan kurtarmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu boğulmaktan kurtarmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğulanı kurtarmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini boğulmaktan kurtarmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir