AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, işlerin düzgün gideceğine, mal ve para kazanılacağına, büyüleyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğu boğulmaktan kurtarmak parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak kazancın gittikçe artacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu boğulurken kurtarmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında boğulan çocuğu kurtarmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu boğulmaktan kurtarmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, bekarsa evleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir