AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok büyük hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • Ardından ne yapılması gerekiyorsa karar alabilirsiniz.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, işlerinde bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, ömrünün uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak sevilen bir işe ortak olunacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir