AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, elinin darlaşacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak önemli atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak aniden evlilik kararı alacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtarmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında havuzdan birini kurtarmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzdan bebek kurtarmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, işyerini kapatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir