AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elinin dara düşmeyeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, insanlara iyilik yapmaya, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulur.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, umutsuzluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi boğulmaktan kurtarmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğulmak üzere olan birini kurtarmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir