AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtü bağlamak

Kahve falında beyaz örtü bağlamak

Kahve falında beyaz örtü bağlamak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz örtü bağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz örtü bağlamak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kuşak bağlamak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ip bağlamak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ayakkabı bağlamak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, günahların af olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tülbent bağlamak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yemeni bağlamak evi kendisinin çekip çevireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir