AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi atmak

Kahve falında kara kedi atmak

Kahve falında kara kedi atmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kara kediyi evden atmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında kara kedi atmak kazancının hiç azalmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kara kediyi atmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalettir.

Kahve falında kocaman kara kedi görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kara kedi ve beyaz kedi görmek işlerin devam edeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hamile kara kedi görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kara kedi görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine delalettir.

Kahve falında kara kedi sevdiğini görmek günbegün kötüleşeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir