AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı yıkamak

Kahve falında halı yıkamak

Kahve falında halı yıkamak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı yıkamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında nehirde halı yıkamak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında halıyı yıkamak üzüleceğine ve hastalanacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpüklü halı yıkamak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rahat şekilde geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı yıkamak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet eder.

Kahve falında halı yıkadığını görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bütçesinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir