AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye süt emzirmek

Kahve falında kediye süt emzirmek

Kahve falında kediye süt emzirmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kediye süt emzirmek gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Kahve falında kediye süt emzirmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek emzirmek süt görmek ilim irfan sahibi olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında süt gelmediği halde bebek emzirmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında bebek emzirmek ve kendi sütünü görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında memeden süt emzirmek çok büyük atılımlar yapılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memesinden süt emzirmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, her zaman neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir