AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek emzirmek ve kendi sütünü görmek

Kahve falında bebek emzirmek ve kendi sütünü görmek

Kahve falında bebek emzirmek ve kendi sütünü görmek bir anda yükseleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek emzirmek ve kendi sütünü gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Kahve falında bebek emzirmek ve sütü görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek emzirmek süt vermek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek emzirmek ve süt görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sorunlarının günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bebeğine süt emzirmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bebeği süt emzirmek düzenli bir işe girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında bebek emzirmek ve kendi sütünü görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe süt emzirmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir