AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseğe zıplamak

Kahve falında yükseğe zıplamak

Kahve falında yükseğe zıplamak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yükseğe zıplamak gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında çok yükseğe zıplamak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yükseğe zıpladığını görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yükseğe zıplamak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak gönlünce bir yaşam süreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret eder.

Kahve falında çok yüksek zıplamak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten zıplamak işlerin artacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret eder.

Kahve falında yükseklere zıplamak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin zıpladığını görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir