AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak zıplamak

Kahve falında koşarak zıplamak

Kahve falında koşarak zıplamak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarak zıplamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz.

Kahve falında koşarak zıplamak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında uzun zıplamak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, süzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde zıplamak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoplamak zıplamak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında havada zıplamak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden zıplamak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında balığın zıpladığını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek hanesine güneş doğacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir