AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden zıplamak

Kahve falında merdivenden zıplamak

Kahve falında merdivenden zıplamak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, makamının sarsılmayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden zıplamak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Kahve falında merdivenden zıplamak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında uzun zıplamak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, belki ölümler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında hoplamak zıplamak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında uçmak zıplamak ticaretinin de bozulmayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında çok yukarı zıplamak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havada zıplamak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işarettir.

Kahve falında balıkların zıpladığını görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir