AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin uyuduğunu görmek

Kahve falında kedinin uyuduğunu görmek

Kahve falında kedinin uyuduğunu görmek mutlu olunacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Kahve falında kediyle uyumak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, malın bereketinin artmasına alamet eder.

Kahve falında kedinin uyuduğunu görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanında uyumak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde uyuduğunu görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle uyuduğunu görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle uyumak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarılarak uyumak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mutfakta uyumak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir