AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılarak uyumak

Kahve falında sarılarak uyumak

Kahve falında sarılarak uyumak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, büyük işlere girileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğe sarılıp uyumak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, şansının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine sarılıp uyumak çok mutsuz olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe sarılarak uyumak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sarılarak uyumak çok büyük sorunlar yaşanacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir