AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle uyumak

Kahve falında anneyle uyumak

Kahve falında anneyle uyumak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle uyumak gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Kahve falında annenin uyuduğunu görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında annesiyle uyumak çok hayır duası alacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Kahve falında annesinin uyuduğunu görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında anneyle uyumak kara kara düşüneceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle uyumak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanının uyuduğunu görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette uyuduğunu görmek yollarının açılacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanında uyumak hayırlı bir evlat olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir