AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta uyumak

Kahve falında mutfakta uyumak

Kahve falında mutfakta uyumak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, nimet ve berekete ereceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında mutfakta uyumak gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Kahve falında mutfakta uyumak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine inanılır.

Kahve falında mutfakta akrep görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni yapılmış mutfak dolabı görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutfağa tuvaletini yaptığını görmek emeklerinin heba olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun mutfağını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfakta yemekler görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında mutfağı dağınık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel mutfak görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir