AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanla kedi görmek

Kahve falında tavşanla kedi görmek

Kahve falında tavşanla kedi görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında tavşanla kedi gördüyseniz:

  • Mümkünse, öneri veya tavsiyelerinizi başka bir zamana ertelemenizde fayda var.

Kahve falında tavşanla kedi görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve kedi görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, işlerinde berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan kedi görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kedi ve tavşan görmek ticaret ehli olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işaret eder.

Kahve falında kedi köpek ve tavşan görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında kedi tavşan görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir