AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol oynadığını görmek

Kahve falında futbol oynadığını görmek

Kahve falında futbol oynadığını görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hedeflerine yaklaşacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında futbol oynadığını gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında birinin futbol oynadığını görmek iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında futbol oynadığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda futbol oynamak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla futbol oynamak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Kahve falında futbolcudan forma almak hedeflerini tutturamayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini futbolcu görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında çok iyi futbol oynamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir