AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin oynadığını görmek

Kahve falında sevdiğinin oynadığını görmek

Kahve falında sevdiğinin oynadığını görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onu alkışlayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin oynadığını gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Kahve falında sevdiğinin oynadığını görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında oyun havası oynadığını görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin oynadığını görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tenis oynadığını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin oynadığını görmek kötü bir habere veya tehlikeye, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bilye oynadığını görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurla oynadığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının oynadığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir