AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kovalaması görmek

Kahve falında kedinin kovalaması görmek

Kahve falında kedinin kovalaması görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, istediği gibi hareket edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kovalaması gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak istediği evde oturacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Kahve falında kedinin kovalaması görmek geçim derdi çekmeyeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına inanılır.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin kovalamasını görmek kazancın sürekli artacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kedi kovalarken görmek isteklerine kavuşacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak bağının ve bahçesinin de artacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir