AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kendini ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin kendini ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin kendini ısırdığını görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında bir kedinin ısırdığını görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kedinin ısırdığını görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında kedinin kendini ısırdığını görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi ısırmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir