AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin işemesi görmek

Kahve falında kedinin işemesi görmek

Kahve falında kedinin işemesi görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, duygularını açığa vuracağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin işemesi gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında işeyen kedi görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi işerken görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, yepyeni biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi işemesi görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işaret eder.

Kahve falında işyerinde kedi görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin işemesi görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş aramak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş makinesi görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir işyeri görmek hayatın pahalılaşmasına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir