Kahve falında iş aramak

Kahve falında iş aramak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, güllük gülistanlık olacağına, bereketin eksileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş aramak gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Kahve falında iş aradığını görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni iş aramak işlerinin rast gideceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında birine iş aramak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret eder.

Kahve falında iş aramak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında düğme aramak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, fal sahibinin içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı aramak mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet eder.

Kahve falında mont aramak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında satın almak için ev aramak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir