AnaSayfa / Genel / Kahve falında işeyen kedi görmek

Kahve falında işeyen kedi görmek

Kahve falında işeyen kedi görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rahat bir döneme gireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, şeytana uyacağına, artık daha dikkatli davranacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işeyen kedi gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Kahve falında kedi işemesi görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin işemesi görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi işerken görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, birikim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında işeyen kedi görmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde kedi görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında işyerini yıkılmış görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında iş değiştirdiğini görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında arabayla işe gitmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir