AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde kedi görmek

Kahve falında işyerinde kedi görmek

Kahve falında işyerinde kedi görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde kedi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kedi işerken görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi işemesi görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin işemesi görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işeyen kedi görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde kedi görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında işyerinde yemek pişirmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde masada oturmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yaptığını görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir