AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi işerken görmek

Kahve falında kedi işerken görmek

Kahve falında kedi işerken görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, ileride çok zengin biri olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi işerken gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Kahve falında kedi işerken görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalet eder.

Kahve falında işeyen kedi görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında kedi işemesi görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin işemesi görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde kedi görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında işini değiştirdiğini görmek hayatının iplerini eline alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir iş görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet eder.

Kahve falında yeni iş bulduğunu görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir