AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi işemesi görmek

Kahve falında kedi işemesi görmek

Kahve falında kedi işemesi görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi işemesi gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında işyerinde kedi görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Kahve falında kedi işerken görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi işemesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işeyen kedi görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin işemesi görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, geçim derdi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyer görmek kazancının tükenmeyeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işeyen erkek görmek başarılarının düşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında eski iş patronunu görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir