AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareleri yakalamak

Kahve falında fareleri yakalamak

Kahve falında fareleri yakalamak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Kahve falında fareleri yakalamak gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Kahve falında siyah fare yakalamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz fare yakalamak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde fare yakalamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının fare yakaladığını görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işarettir.

Kahve falında büyük fare yakalamak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük fare yakalamak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında fareyi yakalamak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir