AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin bokunu görmek

Kahve falında kedinin bokunu görmek

Kahve falında kedinin bokunu görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, rakiplerinin üzüleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin bokunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına inanılır.

Kahve falında kedi boku yemek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi bokuna basmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin boğulduğunu görmek çok başarılı işlere imza atacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işarettir.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kedinin bokunu görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalettir.

Kahve falında kedi bokunu görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında suda boğulmuş kedi görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir