AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi bokunu görmek

Kahve falında kedi bokunu görmek

Kahve falında kedi bokunu görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi bokunu gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Kahve falında kedi bokuna basmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin bokunu görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak bazen istemediği şeyler yapacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda boğulmuş kedi görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin boğulduğunu görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında boğulan kedi görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir